ANTENE PENTRU RADIOAMATORI PDF

Antene Pentru Radioamatori Vol II – Iosif Remete – – Free download as PDF File .pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Antene pentru traficul de – Free ebook download as PDF File . pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Maxrad, Pctel MFT MOBILE ANTENNA, MHz. The (B)MFT series allows you to stock one quarter wave model for a broad range of frequencies.

Author: Shaktizilkree Kagashura
Country: Somalia
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 4 May 2008
Pages: 48
PDF File Size: 4.17 Mb
ePub File Size: 10.22 Mb
ISBN: 636-9-51092-202-1
Downloads: 25481
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Feramar

Sunt in dubiu in a alege intre un A3S si Spidet beam sau Hex beam ca tot aia este. Promotii de sezon de la Anico, 27 August – 27 Septembrie.

Index of /htmlham/VER2/ANTENE RADIOAMATORI/antene 2,4ghz

Antenne, rezoneaza acolo unde trebuie si isi face treaba. Inainte am avut o singura undita de 7m pe care aveam dipolul de 28MHz si a cedata dupa doi ani. Mai devreme sau mai tarziu pocnesc betele de fibra, din diverse motive, sau cedeaza placuta pe care sunt prinse sau sistemul de prindere de mast.

Pentru ca la noi climatul este bland, nu am avut probleme mecanice. Se va inchide si el in Just key and it tunes! Nu este loc de hotarari si decizii emotionale, spontane. Nu as lua foarte in serios sugestiile producatorului asupra folosirii de rotoare jucarie ieftine. Imi pun intrebarea daca peste aceasta antena pot sa mai incarc un A3S Cum datele sunt multiple, as zice ca o lista a avantajelor si dezavantajelor doar ar ajuta. G sau G sunt cam abtene aproape de limita dupa gustul meu personal imi place sa dorm in tihna iarna.

  KASAR MIE LA GAJI PDF

Cu ce yagi ai comparat-o? WRTC in cind am ansamblat-o de la 0 si baietii au folosit-o in Germania. Atentie, dupa 5 incercari nereusite de autentificare, contul se blocheaza.

You can also start a tuning cycle manually whenever necessary. Deci da, montajul mecanic este foarte important pentru durata de viata a antenei. It will tune dipoles, verticals, Yagis, or virtually any coax-fed antenna.

The Tuner jack also powers the tuner, so it requires no external power supply. Dar fiecare cu marjele lui de siguranta. Legat de rotor, eu am avut-o instalata pe un Gdirect, fara rulment, si nu am rsdioamatori probleme. Rugged and easy-to-read LED bargraphs show power and SWR, and a Function key on the front pehtru allows you to access data like mode and status.

Antena, destinata echipei de vanatori in CQ WW, a fost montata pe un suport de 12m. La capetele benzilor poate depasi usor un Radiamatori de 1: Oricum, antena a fost inlocuita repede cu un tribander 3-ele clasic de pe vremea lui Stefan cel Mare, care a dat rezultate incomparabil mai bune decat SpiderBeam cu toate pierderile de pe trapuri.

Acesoriu care permite atasarea fizica la FT, inclus.

Venind de pe verticale si windom, a fost un salt destul de mare Micii izolatori originali au fost inlocuiti cu izolatori mai practici din Delrin, de productie proprie. Cine nu tine rufele printre bani in sifonier trebuie sa verifice si sa disece la rece mai multe optiuni ca sa maximizeze proiectul unei antene care depaseste nivelul filarelor sau verticalelor. The IT connects to the radio via its Tuner jack to control the tuning cycle; the transceiver’s Tune button controls the tuner. Asa ca toate datele de catalog sunt estimari software Succes si 73 de Morel 4X1AD ex.

  APPLIED NAVAL ARCHITECTURE ZUBALY PDF

Daca e cazul, detaliez, daca mai tin minte,hi.

Radioamator.ro

Antena nu este chiar foarte mica si un rotor de TV nu va rezista prea mult cand gheata se va depune pe elementi si suporti si va dubla suprafata expusa la vant. Antebe din Deltex nu ruginesc, nu sunt afectate de intemperii si UV, nu trebuie inlocuite de ani si revin mai ieftin pe timp indelungat.

A3S alike nu imi place din cauza trapurilor care au pierderi si in timp se pot deteriora cu inrautatirea performantelor. Utila parerea cat si aprecierile “electrice”. The interface cable is included.

Index of /htmlham/VER2/ANTENE RADIOAMATORI/antene 2,4ghz

Adica performantele in sensul asta sunt modeste. Insa pentru climatul romanesc pentu cam fragila si nu o vad rezistand prea mult intr-o locatie permanenta, expusa la intemperiile iernii.

Eu aleg conservator un windload de minimum dublul suprafatei opusa la vant de antena. Antena a rezistat ierni insa materialul de fibra a inceput sa se scamoseze accelerat de la soare UV si antena a fost coborata pentru a se preveni vreun accident.