INTELIGENTA ROMANTICA PDF

Descopera cum poti sa folosesti Inteligenta Emotionala ca sa obtii .. au relatii de cuplu perfecte si simt ca nu au nevoie de un suflu nou in relatia lor romantica; . It’s the Wiccan symbol of feminine power. Ma simțeam romantica, inteligenta, feminina. He made me feel romantic intelligent, feminine. Era plină de energie . Imprevizibila, simtul umorului, inteligenta, sociabila, romantica,. Purpose of the contact. Correspondence, Friendship, Serious relationship. Advertisements.

Author: Gule Tegar
Country: Czech Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 19 January 2010
Pages: 137
PDF File Size: 4.59 Mb
ePub File Size: 11.60 Mb
ISBN: 393-1-38604-682-6
Downloads: 63268
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagacage

De la Director Economic la Coach de Inteligenta Emotionala

Asadar, el a fost invatat sa gandeasca logic, matematic. Intelegi care este esenta unei atitudini pozitive si cum te ajuta ea sa fii orientat catre solutii si sa fii proactiv in fiecare arie a vietii tale. In contul tau se vor incarca, periodic, materialele video si vei putea sa le urmaresti de acasa, de la birou sau din vacanta, de pe orice device telefon, tableta, laptop, desktop care are conexiune la Internet.

Oamenii care participa la curs au inteles si acceptat ca, dincolo de aparente, exista ceva mult mai profund.

feminina – Translation into English – examples Romanian | Reverso Context

Ce anume le impiedica reusita si, cel mai important, ce poti sa faci tu ca sa depasesti blocajul in care te afli, nu doar la suprafata. Cel mai complex program de dezvoltare a Inteligentei Emotionale. See examples translated by girlish 4 examples with alignment.

Partea pozitiva cu adevarat este ca am reusit sa progresez mult in aceste 3 saptamani si vreau sa merg pana la capat sa reusesc sa imi dezvolt inteligenta emotionala si sa-mi ating obiectivele stabilite. Cursul cuprinde 11 Module, iar informatia este structurata in 21 de capitole, pe care le vei parcurge in cele 21 de saptamani de program.

  ANALECTOS DE CONFCIO PDF

Adica sa intelegi mecanismele care te saboteaza, care iti genereaza toate problemele cu care te confrunti in viata de zi cu zi. Subiectele principale din modul: About the contextual dictionary Download the App Contact Legal considerations. Modul 7 Navigarea Emotiilor Afli in acest modul care este mecanica schimbarii starilor.

El nu se incheie intr-o joi, la o ora fixa. Pentru prima data, vei avea sansa sa fii tu persoana responsabila de viata ta. Au lucrat cu Zoltan:. Exista o anumita agitatie in viata fiecaruia, o anumita goana dupa tot felul de lucruri de care nu apuci sa te bucuri. Au lucrat cu Zoltan: A observat ca reuseste sa faca legaturi in comportamentele oamenilor, pe care ceilalti nu reusesc sa le faca.

Adica se potriveste si pentru persoanele care au probleme in cariera, si au o problema tehnica: E firesc, odata ajuns in a doua jumatate e vietii tale sa nu mai ai niciun chef de viata si sa traiesti doar pentru copiii si nepotii tai. Sa intelegi rational lumea emotiilor Prin ceea ce cuprinde, cursul te va ajuta sa intelegi rational lumea emotiilor.

Stii sa prioritizezi actiunile din viata ta, in functie de inteligenha iti doresti, esti constient de abilitatile pe care le ai si iti este mai usor sa iti depasesti defectele.

Dar asta este cea mai mare greseala pe care o putem face…. Sunt constienta de importanta reluarii exercitiului, cel putin anual. See examples translated by girly 13 examples with alignment.

  JAYADEVA ASHTAPADI PDF

Te vei cunoaste si intelege pe tine, ai sa descoperi de ce faci ce faci si de ce nu faci, ce nu faci. Ai sansa sa inveti concepte teoretice, a caror aplicabilitate iti va schimba felul in care gandesti si, implicit, iti va contura cu totul alte experiente fata de ceea ce ai trait pana acum.

Fie ca sunt obiceiuri bune sau mai romanhica constructive, ele ne conduc. Este o comunitate vie. Desi stagnezi si ai zile in care nu intelegi de ce nu poti sa depasesti stadiul in care esti deja de ceva vreme. Ai sa stii cum iti formezi obiceiurile si cum iti conduc ele viata Fie ca sunt obiceiuri bune sau mai putin constructive, ele ne conduc.

Tot in el se afla si principiile de baza ale inteligentei emotionale. De banii pe care ii faci nu apuci sa te bucuri, de relatiile pe care le construiesti si crezi ca ti le doresti nu apuci inteligena te bucuri….

Asta a fost si seminarul, asta este BTY pentru bine si webinarul de aseara, cat de scurt a fost, mi-a lasat o gramada de teme la care sa meditez. Draga Zoltan, Cursul este minunat! Parerea celor care knteligenta lucrat cu Zoltan.